Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Over Varistone

Wie is Varistone?

Varistone is een leverancier van A-kwaliteit producten welke worden toegepast bij de aanleg van tuinen, parken, terassen en balkons.

Tuinen, parken terrassen en balkons: ze worden steeds vaker bestraat en aangekleed met steenachtige materialen. Omdat het er mooi uitziet en er toch weinig onderhoud nodig is. En dat zijn ook precies de eigenschappen van de aanvullende producten die Varistone biedt!
Of u nu kiest voor betonsteen, natuursteen, tegels of gebakken materiaal, u wilt probleemloos en duurzaam genieten van uw aanschaf. Varistone biedt u een uitgebreid assortiment aan zeer hoogwaardige producten en systemen voor de verduurzaming van uw tuin, park of stadsinrichting. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat u probleemloos kunt genieten van uw sierbestrating.

Varistone levert via een dealernetwerk.

Varistone producten worden uitsluitend geleverd via exclusieve dealers. Onze dealers zijn altijd het eerste aanspreekpunt voor uw vragen en of bestellingen.

Wilt u dealer worden? Neem dan contact met ons op.

Varistone ondersteunt haar dealers.

Onze dealers worden persoonlijk geschoold inzake de technische mogelijkheden en toepassing van onze producten. Daarnaast is van veel van onze producten een demonstratievideo beschikbaar die u kunt vinden via ons Youtube-kanaal.

Website design en ontwikkeling door Guidance, Database Publishing Specialist.