Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Varistone is de Nederlandse marktleider in voegmortels, lijmen en kitten voor tuinen, parken, pleinen en terrassen

Niets is vervelender dan een mooi terras waar het onkruid tussen de voegen doorkomt. Met de voegmortels van Varistone is onkruid tussen uw terras/sierbestrating uitgesloten. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw sierbestrating.

Inventarisatie op donderdag 14 december en 15 december 2017
Op donderdag 14 en vrijdag 15 december 2017 houden wij onze jaarlijkse inventarisatie. Dit betekent dat we op deze dagen géén bestellingen uitleveren. Als je op woensdag 13 december vóór 15.00 uur bestelt, dan kunnen wij die bestelling nog de volgende dag uitleveren. Bestellingen geplaatst op woensdag 13 december 2017 na 15.00 uur, verzenden wij op maandag 18 december. Dit betekent dat we op dinsdag 19 december 2017 weer bestellingen uitleveren.

Tijdens deze dagen zijn wij beperkt telefonisch bereikbaar en kunnen de wachttijden iets langer zijn dan dat je gewend bent.

Dealers Varistone

Varistone werkt met een landelijk netwerk van dealers en levert uitsluitend via haar dealers. Deze dealers kennen de producten van A-Z en leveren aan zowel professionele verwerkers als particulieren. Heeft u vragen over Varistone B.V. of een van haar producten? Belt u dan met de dichtsbijzijnde dealer bij u in de buurt!


Voegmortels voor terrassen / tuinen

Wij bieden een compleet assortiment van voegmortels. Voor elke belasting (voetgangers, verkeer etc.) hebben wij een geschikte voegmortel en bent u verzekerd van een duurzaam eindresultaat.

blijvend mooie bestrating met VARISTONE mortels

Mortels voor waterdoorlatende ondergrond

In Nederlandse tuinen zien we steeds meer terrassen en tuinen van keramische tegels. Met de verschillende mortels van Varistone zorgt u voor een goede waterberging van de keramische tegels.

Varistone-zorgeloos-genieten

Lijmen en kitten voor tuinelementen

De lijmen en kitten van Varistone zijn makkelijk te verwerken, sterk en breed toepasbaar. Denk hierbij aan tuinborders of een tuinmuur van betonnen blokken.


Onderhoudsproducten

Ondanks dat u bij de aanleg van sierbestrating al veel onderhoud kunt voorkomen, is enige onderhoud toch noodzakelijk. Met de onderhoudsproducten van Varistone houdt u uw bestrating eenvoudig in goede conditie.


 


Website design en ontwikkeling door Guidance, Database Publishing Specialist.