Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Ons bedrijf


Wie is Varistone?

Varistone is een leverancier van A-kwaliteit producten welke worden toegepast bij de aanleg van tuinen, parken, terassen en balkons.

De Italianen hebben een mooi gezegde voor het pure genieten: dolce far niente. Dit betekent ’het zalige nietsdoen.’ Dat is ook precies wat je wilt met je tuin, terras of balkon. Daar wil je volop van genieten - zonder dat het je veel werk of moeite kost.

Schoonheid, gemak en genot. Dát verwacht je van je sierbestrating en daar draagt VARISTONE® een praktisch steentje aan bij. Wij hebben een specifiek assortiment van voegmortels, mortels, lijmen en kitten producten zodat je probleemloos kunt genieten van je sierbestrating. Betrouwbaar, eenvoudig en duurzaam.

Met als resultaat: zorgeloos genot van je sierbestrating!

Kiwitz Groep

Varistone maakt onderdeel uit van de Kiwitz Groep, een zelfstandige organisatie met ca. 50 medewerkers. De Kiwitz Groep is sinds 1955 leverancier van een breed assortiment aan bouwstoffen. De grondslag van het bedrijf werd gelegd door opa Jan Kiwitz. Jan runde een kroeg en verkocht daarnaast mengolie, een soort plastificerende stof als toeslag in mortels. Dit was zo succesvol, dat hij in 1954 het assortiment uitbreidde met specialistische bouwstoffen. Ondertussen bestaat De Kiwitz Groep bestaat naast Varistone uit de volgende bedrijven:

De Kiwitz Groep bestaat naast Varistone uit de volgende bedrijven:


Varistone levert via een dealernetwerk

Varistone producten worden uitsluitend geleverd via exclusieve dealers.
Onze dealers zijn altijd het eerste aanspreekpunt voor uw vragen en of bestellingen.

Zoekt u één van deze dealers? klik hier.
Wilt u dealer worden? Neem dan contact met ons op.

Website design en ontwikkeling door Guidance, Database Publishing Specialist.